Plaatsen houten overkappingen en veranda’s

Verplaats het binnenleven naar buiten met een op maat gemaakte overkapping of veranda. Houten veranda’s en overkappingen bieden u beschutting tegen zon, wind of regen. En ook uw tuinmeubelen zijn uitstekend beschermd. Deze extra ruimte is een ideaal verlengstuk van uw woonkamer of keuken. Gebruik de ruimte om te loungen, te relaxen, te barbecueën of te werken. Van Hees dak- en montagewerken is ‘gepokt en gemazeld’ in het op maat ontwerpen en plaatsen van houten veranda’s of overkappingen. Inclusief de licht doorlatende of zonwerende polycarbonaat platen.

Houten carport op maat

Een houten carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden. ’s Winters hoeft u uw auto niet meer ijsvrij te maken. Zo spaart u veel tijd uit. Ook een boot, travelsleeper, caravan of camper voelt zich thuis onder een carport. Van Hees dak- en montagewerken plaatst carports die qua grootte en indeling aan uw wensen voldoen. Ook de dakbedekking van uw carport is bij Johan van Hees in vertrouwde handen.

Afspraak maken of meer informatie over overkapping of veranda?

Graag geven we u advies over de verschillende mogelijkheden in houten veranda’s, overkappingen en carports. Ook voor uw type woning en (achter)tuin hebben we een passende oplossing in petto. In de regio Eindhoven – Veldhoven – Valkenswaard – Tilburg – Den Bosch zijn we snel ter plaatse. Interesse? Bekijk het portfolio met succesvol afgerond projecten. Bel (06) 46 29 53 95 of mail info@vanheesdaken.nl om een afspraak te maken.